Malaga – Atletico Madrid 4-01-2014

Malaga-Atletico
Biletul zilei

Malaga – Atletico Madrid 4-01-2014

Primera Division revine in programul fotbalistic si prima partida in deschidere pe anul 2014 este Malaga – Atletico Madrid .

Atletico Madrid revine iar fundasul Filipe Luis a insistat ca echipa sa se concentrează în întregime pe jocul de sâmbătă de la Malaga, pentru partida cu Barcelona mai avem o saptamana.  “Stiind antrenorul nostru și jucătorii noștri, nimeni nu se gandeste la Barcelona.Noi știm că partida cu Malaga este vital, este un joc dificil pentru noi și trei puncte castigate la Malaga sunt foarte valoroase “, a spus Luis.

Atletico este la egalitate de puncte cu Barcelona dar Barca are un golaveraj mai bun.

“Malaga este o echipă mare și au îmbunătățit foarte mult jocul de la începutul sezonului, asa ca va fi un meci foarte dificil”, a adăugat Luis

Atletico va trebui să se descurce fara căpitanul Gabi și Raul Garcia care este suspendat, dar mijlocașul ofensiv Jose Sosa care este luat cu imprumut de la Metalist Kharkiv , a respins o mutare la Malaga pentru a veni la Atletico  până la sfârșitul sezonului , ar putea fi numit în lot pentru acest joc.

Singurul absent la Malaga este mijlocașul Fernando Tissone, care este suspendat.

Atletico este în căutarea pentru o noua victorie si pentru a menține presiunea asupra Barcelonei în cursa pentru titlu, Malaga este in cautarea unei noi victorii ceea ce ar fi a treia victorie consecutiva, a castigat cu Getafe și Elche, daca astazi obtin victoria poate sa avanseze pana pe locul opt în clasamentul .

Antrenorul Bernd Schuster a primit critici pentru abordarea meciurilor pentru stilul defensiv în comparație cu sezonul trecut, dar mijlocașul Duda consideră că o victorie peste Atletico  poate sa mai calmeze un pic criticile.

“Trebuie să jucam pentru obtinerea celor trei puncte , iar dacă vom face asta, vom fi la 23 de puncte și apoi nu vom mai putea vorbi despre această criză despre care se vorbeste.

Oaspeții sunt într-adevăr favoriti, dar ne așteptăm la un joc greu , deoarece Malaga nu joacă prost în ultimul timp și joaca destul de bine in partidele de acasa. Atletico joaca bine dar in ultimele doua partide a castigat destul de greu.2-1 cu Sant Andreu si 3-2 cu Levante.

Malaga(in asteptare) : Caballero – Jesus Gamez, S.Sanchez, Weligton, Antunes – Darder, Camacho – Potrillo, Morales, Duda – Juanmi

Atletico Madrid(in asteptare) : Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Filipe – Tiago, O.Torres – Koke, Arda Turan – Diego Costa, Villa

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s