PSV Eindhoven – Chernomorets – 12 – 12 – 2013 – Europa League

UEFA Europa League

 

PSV Eindhoven – Chernomorets 12 – 12 – 2013

 

PSV Eindhoven – Cernomoreţ Odessa – se intalnesc in acest meci decisive de calificare,cine merge mai departe si cine pleaca.Cele doua echipe au cate sapte puncte si se află pe locul al doilea și al treilea din tabel.  Ludogorets calificata nu mai poate fi ajunsa iar Dinamo Zagreb nu mai are nicio sansa la calificare. Pentru  PSV este buna si o remiză, echipa are un golaveraj mai bun și a castigat in tur cu 2-0 la Odesa.  Aceasta a fost prima intalnire directa dintre cele doua echipe.

PSV Eindhoven

PSV este de nerecunoscut în ultimele două luni, cu toate că jucătorii nu au emis performanțele așteptate de la deschiderea sezonului.  In campionatului olandez sunt pe locul 10 în spatele liderilor cu 13 puncte.  Ultima victorie in campionat au câștigat mai mult de două luni și în prezent au șapte jocuri fără o victorie, doua egaluri si cinci infrangeri. Ultimul meci disputant acasa impotriva celor de la  Vitesse  au fost pur si simplu umiliti,Vitesse a obtinut o victorie clara 2 – 6.  Aceasta a fost prima înfrângere acasă dar una dintre cele mai mari infrangeri in ultimele secole. În Europa League au pierdut de două ori la 0 – 2, de două ori au câștigat cu 2 – 0, și  a fost un 0-0.

PSV:   Zoet – Arias, Zanka, Rekik, Tamata – Maher, Hijemark – Toivonen, Narsingh – Locadia, Depay

Chernomorets

Chernomorets in Europa League a castigat acasa cu Dinamo Zagreb 2 – 1 la Ludogorets acasa a remizat 1 – 1 a pierdut acasa tot in compania celor de la Ludogorets 0 – 1,urmatorul meci la disputant tot acasa cu PSV meci pierdut cu 0 – 2  si penultimul meci la jucat in deplasare la Dinamo Zagreb meci castigat 2 – 1. Chernomorets nu merge nici ea mai bine in campionatul intern,este pe locul 5

Chernomorets: Bezotosny – Zubeyko, P.Kovalchuk, Fontanello, Kutas – K.Kovalchuk, Gai – Riera, Bobko, Dja Djedje – Antonov

PSV chiar daca a pierdut ultimele meciuri credem ca va castiga aceasta partida, Chernomorets nu are inca experienta necesara pentru Europa League .

PSV Eindhoven – Chernomorets – PSV Eindhoven

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s