Liverpool – West Ham – 7-12-2013

Suarez

 Liverpool – West Ham

* Liverpool vine dupa o victorie acasă 5 – 1 cu Norwich miercuri seara.Din primul moment al jocului, gazdele au dominant cu atacantul Luis Suarez care a facut una dintre cele mai bune noapti în cariera sa. Suarez a marcat trei goluri în prima reprize,iar in repriza a doua min’74 a mai marcat inca un gol iar Sterling a scris scorul final 5:1 cu două minute înainte de fluierul final.
A fost o victorie necesară pentru Liverpool dupa infrangerea suferita cu 3:1 in deplasare
la Hull City cu doar câteva zile înainte de meciul cu Norwich, în timp ce au avut anterior 3:3,egal in deplasare la Everton,In present pe poziția a patra, cu doar șapte puncte distanță de liderul Arsenal, astăzi tinta lor este victoria,echipa doreste să păstreze poziția de Liga Campionilor, cel puțin.
Kolo Toure va fi din nou în echipă dupa accidental suferit,absent fundașul stânga Jose Enrique și Daniel Sturridge (12/9).
* West Ham dupa o infrangere suferita in deplasare pe terenul celor de la Crystal Palace 1 – 0 ,a castigat acasa cu Fulham 3-0,  meci pierdut acasa cu Chelsea 0-3, dar oricum echipa a continuat să fie chiar deasupra pozițiilor retrogradare având în prezent trei puncte mai mult decât Fulham,West-Ham ocupa locul 17 cu 13 puncte, sunt conștienți de faptul că un punct de aici ar fi o realizare buna pentru intreaga echipa. Oaspetii vor fi, fără fundasul central Reid ,mijlocaș defensiv Diarra și mijlocaș ofensiv Vaz Te,fundasul Demel, probabil, va juca din nou, nu a jucat împotriva celor de la Crystal Palace

* Liverpool au marcat cel putin patru goluri in ultimele trei meciuri de acasă în Premier League.

* Liverpool în ultimele lor cinci meciuri jucate acasă s-au inscris minim patru goluri.

* West Ham nu au reușit să înscrie în șase din ultimele lor opt partide în deplasare în Premier League.

* Liverpool in meciurile jucate acasa a inscris minim trei goluri ,Suarez in forma maxima,West-Ham nu credem ca are sansa in aceasta partida.

1 ) Liverpool – West Ham – Liverpool – 1 * 1,70
2 ) Liverpool marcheaza peste 2,5 goluri 1,80

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s