Portugalia – Suedia – Calificari CM 2014 – Baraj / playoff

World 2014

Portugalia – Suedia – Calificari CM 2014 – Baraj / playoff -15-11-2013

Portugalia – Suedia – se intalnesc intrun meci de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial 2014. Acesta pare a fi cel mai interesant meci din acest tur de calificare,datorita jucatorilor C. Ronaldo si Z. Ibrahimovic.

  Portugalia s-a clasat pe locul secund in grupa F primul loc fiind ocupat de Rusia cu 22 puncte cu un punct mai mult decat Portugalia, cele mai puternice adversare in grupa au fost Rusia si Israel. Portugalia a fost invinsa doar de nationala Rusiei meci disputat la Moscova si pierdut cu 1 – 0. Dificultati a intampinat si cu nationala tarii Israel (Israel 3 – 3 Portugal )  si Irlanda de Nord ( Portugal 1 – 1 Northern Ireland ). Portugalia nu a pierdut niciun meci acasa si a inscris minim un gol in fiecare partida, exceptand meciul din deplasare cu Rusia. Ronaldo nu s-a antrenat marti cu echipa dar este in stare fizica foarte buna apt 100% pentru acest meci. Incerti pentru acest meci sunt Coentrao si Pereira , Veloso dupa ultimul antrenament a acuzat o durere la genunchiul stang.

Portugalia(in asteptare): Patricio – Almeida, Pepe, Ricardo Costa, Antunes – Meireles, Veloso, Moutinho – Nani, C.Ronaldo, Helder Postiga

Suedia a fost repartizata in grupa C din actualele preliminarii pentru CM, o grupa in care nationala Germaniei si-a adjudecat primul loc fara prea mari probleme. Suedia a ocupat locul doi cu 20 puncte,golaveraj +5 din zece meciuri,cinci castigate doua egaluri,doua infrangeri,un meci pierdut in deplasare in Austria 2 – 1 si ultimul meci in compania Germaniei un meci remarcabil cu rasturnari de scor.Suedia in acest meci a inscris neasteptat de repede min’6 iar in min’ 42 conducea cu 2 – 0,chiar inainte de terminarea primei reprize nemtii au redus din diferenta prin M.Ozil 2-1, in a doua repriza a urmat dezlantuirea Germaniei si dezastrul pentru suedezi meci castigat de nationala Germaniei cu scorul de 3 – 5.Oaspetiia marcat in toate deplasarile de pana acum,lista lui Hamren pare sa ramana neschimbata si este foarte probabil sa vedem in teren aceiasi jucatori care au jucat si in meciul cu Germania,singurul jucator care nu a participat la acest meci a fost Ibrahimovic dar el este prezent in meciul de astazi. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci.

Suedia(in asteptare): Isaksson – Lustig, Nilsson, Antonsson, Olsson – Wernbloom, Elm – Larsson, Kacaniklic – Elmander, Ibrahimović

Portugalia – Suedia

Deși aceste două echipe au atacanti foarte buni credem ca vor fi foarte precauti in aceasta partida, mai ales Suedia care va astepta meciul retur .Portugalia nu a castigat nicodata acasa impotriva Suediei,toate victoriile obtinute de lusitani impotriva suedezilor au fost in deplasare.Credem ca avantajul terenului si sustinerea suporterilor pentru calificare la CM 2014 si obtinerea unui avantaj pentru meciul retur totul este in avantajul lusitanilor si credem ca acestia vor obtine si prima victorie acasa impotriva Suediei.

Portugalia – Suedia – Portugalia 1,70 / 1 – 0

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s