Belgium vs Colombia – Joi -14-11-2013 – Amical / Friendly

Belgia - Columbia

Belgia si Columbia se intalnesc la Bruxelles in cadrul unei partide amicable cele doua nationale vor fi prezente la Mondialul din Brazilia. Se anunta o partida destul de interesanta.

Belgia s-a calificat de pe primul loc intr-o grupa cu Croatia, Serbia, Scotia, Tara Galilor si Macedonia, cu 8 victorii si doua remize. In ultimul meci au obtinut doar un egal impotriva Tarii Galilor 1 – 1, insa acest rezultat nu mai conta deoarece Belgia era deja calificata si ocupa primul loc in grupa.

Wilmot antrenorul belgiei nu va putea conta pe uni jucatori pentru acest amical, deoarece Kompany și Vermaelen, sunt accidentati dar s-au recuperat Fellaini și Bentek.

Belgia: Courtois – Alderweireld, van Buyten, Lombaerts, Vertonghen – Witsel, Dembele – de Bruyne, Fellaini, Hazard – Benteke

Columbia s-a calificat la turneul din Brazilia de pe locul 2 in grupa sud-americana,Argentina ocupand locul unu in grupa. In ultima partida, Columbia s-a impus cu scorul de 2-1 in deplasarea din Paraguay, prin dubla reusita de fundasul Mario Yepes.

Pentru acest amical selectionerul Columbiei J. Pekerman nu se va putea baza pe David Ospina, portarul titular al Columbiei, din cauza unei accidentari, alti absenti Camilo Zuniga,fundașul central Yepes si Aquivaldo Mosquera.

Columbia: Vargas – Arias, Perea, Zapata, Armero – Cuadrado, Sanchez, Guarin, Rodriguez – Falcao, Martinez

– Cele doua nationale s-au mai intalnit acum 15 ani tot intr-un meci amical,meci terminat cu victoria Belgienilor, 2 – 0

Belgium vs Colombia – peste 2,5 goluri

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s