Monaco vs Evian TG – vineri -8-11-2013

Monaco vs Evian TG
     Franţa Liga I

– Monaco si Evian TG doua echipe care nu s-au mai intalnit nicodata pana acum se intalnesc pentru prima data fata in fata.

– Monaco a pierdut ultimele meciuri disputate la Reims 1-0 (cupa ligii ) iar la Lille a pierdut cu 2-0,a castigat acasa impotriva celor de la Lyon 2-1.In momentul de fata este pe locul trei in grupa cu 25 puncte la trei puncte de lidera PSG si la un punct de Lille.Pentru aceasta partida Claudio Ranieri nu are probleme de lot.

– Evian TG spre deosebire de Monaco a reusit sa castige ultimele trei partiede,doua in deplasare, unul la Valenciennes (cupa ligii ) castigat de Evian 1-0,la Guingamp a castigat cu 2-1 si ultimul meci jucat acasa in compania celor de la Toulouse meci castigat de Evian cu 2-1.Echipa este situate in partea de jos a clasamentului locul 14,patru victorii,trei remize,cinci meciuri pierdute doua acasa si trei in deplasare.Singurul absent pe care la oaspeti este golgheterul echipei K. Bérigaud ”omul de gol” care este accidentat

– Monaco nu are nici un meci pierdut acasa si nu credem ca va pierde acest meci chiar daca Evian a aratat o revenire in ultimele meciuri.Monaco are patru victorii consecutive acasa si credem ca va obtine victoria in aceasta partida.Evian a primit pana acum 20 goluri si a marcat 14 este cea de-a treia echipa cu cele mai multe goluri primite in liga. ( Sochaux 22 goluri primite – Lorient 23 goluri primite )
Monaco in toate meciurile disputate acasa a marcat in prima repriza minim un gol,cu echipe mai slabe a marcat doua goluri.

Monaco si Evian TG – over 2,5 goals 1,70
Monaco si Evian TG – Monaco -1 1,70

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s