Dortmund vs Stuttgart – 1-11-2013

Dortmund vs Stuttgart

Bundesliga

O victorie asupra VfB Stuttgart,Borussia Dortmund poate inregistra a sasea victorie consecutiva acasa,asemanator cu sezonul 2003/2004.Dar Stuttgart s-a dovedit a fi un adversar dificil in ultimii ani pentru Dortmund.Borussia Dortmund in ultimele patru meciuri jucate acasa impotriva celor de la Stuttgart pe Signal Iduna Park,s-au terminat la egalitate.
Dar, așa cum a spus Jürgen Klopp “. Nu se pot compara toate aceste jocuri,aceasta este o echipă Stuttgart total diferita,o altă VfB sub un antrenor diferit – de cand a preluat Thomas Schneider conducerea, Stuttgart au plecat pe un termen de șapte jocuri neînvinsi,si când vor trece la atac, va trebui să fim în alertă maximă.Vedad Ibisevic (Stuttgart) va fi vizat de un tratament special în noaptea de vineri,cu toate acestea,atenția noastră nu va fi divizată când el ajunge în zonele periculoase,va trebui, de asemenea, să fim atenti,Șvabii au marcat din faze fixe în fiecare joc în acest inceput de sezon,Maxim fiind principala lor armă.Ma astept la un meci strans, dar, de asemenea mă aștept sa castigam acest joc”
Dortmund : absenți pe termen lung Ilkay Gundogan , Lukasz Piszczesk iar Sebastian Kehl incert,Klopp nu are probleme cu accidentati noi.
Borussia Dortmund,Henrikh Mkhitaryan a fost omul cheie pentru Dortmund împotriva lui Schalke , asistarea în două din cele trei goluri.

Stuttgart incerti trio Christian Gentner , Gotoku Sakai și Daniel Schwaab.
Cacau va lipsi pentru câteva săptămâni.
Sesiunea de antrenament, marti, a dus la o accidentare pentru Cacau. După aproximativ o oră, atacantul echipei VfB a ieșit șchiopătând de pe teren,o examinare ulterioară a confirmat că a suferit o ruptura musculara la gamba dreapta într-o încercare de a face un viraj rapid.Accidentarea il va ține pe Cacau departe de teren mai multe săptămâni.

Ibisevic Vedad a marcat deja șapte goluri în acest sezon , și va reprezenta cea mai mare amenințare impreuna cu Maxim impotriva celor de la Dortmund.

Dortmund: Weidenfeller, Grosskreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Sahin, Aubameyang, Mkhitaryan, Reus, Lewandowski.

Stuttgart: Ulreich, Schwaab, Haggui, Niedermeier, Boka, Kvist, Harnik, Traore, Gentner, Maxim, Ibisevic.

– Casele de pariuri pentru victoria lui Dortmund si peste 2,5 goluri ofera o cota mult prea mica.

– Stuttgart este o echipa cu un potential mare si are jucatori care pot marca oricand pe Signal Iduna Park,pontul nostru pentru acest meci, este: ambele marcheaza la o cota de 1,70

Dortmund vs Stuttgart – ambele marcheaza / both score 1,70 / 6 – 1

un alt pont pe care il oferim este ca Dortmund sa marcheze in ambele reprize tot la o cota de 1,70

Dortmund vs Stuttgart – Dortmund score in both halves / marcheaza in ambele reprize 1,70 / ( 2 – 1 ) 6 – 1

o anticipare de scor este de 2 – 1 Dortmund / 6 – 1

daca credeti ca Dortmund va castiga acest meci la o diferenta mare de goluri,atunci puteti incerca un handicap.

Dortmund vs Stuttgart – Dortmund -1 1,70 / 6 – 1

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s