Barcelona vs Espanyol – Vineri – 1-11-2013

Barca-Espanyol
Barcelona

Barcelona vs Espanyol

Vineri 01 noiembrie un nou derby.Barça vs Espanyol meciul va fi jucat pe o, zi de sărbătoare atipice în Catalonia. Asta înseamnă că este un moment bun pentru un meci pe Camp Nou. Formularul echipei extraordinare în La Liga este, de asemenea, un stimulent: Barça sunt liderii seriei cu 10 victorii si 1 egal după 11 meciuri.Ultimele două jocuri, împotriva lui Real Madrid (2-1) și Celta (0-3), au amplificat moralul celor de la Barça.

Barça in linia de start-up este aproape imposibil de prezis. Managerul Tata Martino a rotit treptat toti jucatori de-a lungul sezonului. Pentru derby-ul de azi, managerul argentinian nu va putea apela la Adriano, care este accidentat. În plus față de brazilian, Dos Santos, Jordi Alba și Afellay (tot accidentat) va absenta de la meci.

Espanyol, un rival cunoscut

Espanyol intra în derby cu o singura victorie din ultimele sase meciuri.Antrenorul Javier Aguirre nu poate apela la Stuani, Sidnei și Javi Lopez, din cauza accidentarilor. Pe de altă parte, David López va juca astazi chiar dacă el a primit cartonașul galben pentru a cincea oară în acest sezon în această săptămână, comisia de disciplina a acceptul, astfel încât jucătorul va fi disponibil pentru selectare. Lanzarote, Víctor Sánchez, Sergio García, Simao și Abraham vor fi, de asemenea, disponibili pentru selectare.

Camp Nou este în mod tradițional un loc dificil pentru Espanyol. Ei au câștigat doar de doua ori acasa la FC Barcelona în 31 de ani. În ultimele două vizite facute de Espanyol pe Camp Nou au fost învinși de o linie mediană 4-0.

Barcelona vs Espanyol – Barcelona -2 1,80 / 1 – 0
Barcelona vs Espanyol – over 3,5 goals 1,65 / 1 – 0

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s