Bayern München – Mainz – 19-10-2013

Ribery

Dupa o pauza de doua saptamani cu meciuri international vineri dupa-amiaza Pep Guardiola a sunat adunarea jucatorilor , desi timpul este prea scurt,Pep, a declarat ca echipa este hotarata sa castige minim trei puncte pentru a trece in fruntea clasamentului, totusi Mainz a avut zece zile pentru a se concentra pentru acest meci ,, dar ne-am organizat prima sesiune de antrenament pentru – meciul de maine, ” a subliniat Guardiola la conferința de presă de vineri , iar antrenorul FCB a emis o avertizare timpurie : ” . Eu deja stiu ca va fi un joc greu mâine “Echipa va fi probabil la fel ca și in meciul precedent. ” trebuie sa intram in ritmul nostru cat mai repede posibil “, a declarat Guardiola . Antrenorul FCB nu a uitat ce sa întâmplat în meciul cu Leverkusen aunci când Bayern nu a reușit să castige . ” Sper că vom juca mai bine decât am făcut-o atunci”, a declarat spaniolul .
Absent la Bayern este Xherdan Shaqiri indisponibil pentru urmatoarele sase -sapte saptamani , a suferit o ruptură de muschi în timp ce juca pentru Elveția la Cupa Mondială 2014 pentru calificare cu Albania vinerea trecută
Mainz are doi jucatori accidentati , Heinz Müller ( spate ) a fost exclus , vineri , iar mijlocasul Nicolai Müller ( entorsa ) prezenta incerta. Antrenorul lui Mainz, Tuchel a descris meciul de sambata “este un pic de Champions League pentru noi “, menționând că Bayern a atins ” un nou nivel de calitate ” în jocurile recente . Cu toate acestea , Tuchel a insistat ,ca el și oamenii lui : ” nu vor face nici un fel de donatie in acest meci ! “, Bayern trebuie să se aștepte la o rezistență rigida din partea noastra .

Meciuri directe

Sb 19-10-13 BUN Bayern München 16 : 30 Mainz
Sb 02-02-13 BUN Mainz 0 – 3 Bayern München
Sb 15-09-12 BUN Bayern München 3 – 1 Mainz
Sb 14-04-12 BUN Bayern München 0 – 0 Mainz
Du 27-11-11 BUN Mainz 3 – 2 Bayern München
Sb 19-02-11 BUN Mainz 1 – 3 Bayern München
Sb 25-09-10 BUN Bayern München 1 – 2 Mainz

Bayern München – Mainz – Bayern München -2 1,70

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s