Romania – Estonia – Preliminarii – CM Europa – Brazilia 2014

World 2014

Romania - Estonia

GRUPA D

Ultima sansa a Romaniei,România va juca marţi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, ultimul meci din preliminariile CM 2014, contra Estoniei. Pentru a merge la baraj, nationala trebuie sa invinga la orice scor dacă Olanda încurca Turcia la Istanbul sau un succes la o diferenţă mai mare cu 4 goluri.
Piturca va schimba echipa de start faţă de partida cu Andorra. 5 înlocuiri sunt clare pentru Piţurcă, singurului vârf este Marica.Tătăruşanu, în locul lui Lobonţ, în apărare vor apărea două modificări cu Estonia.In locul Chiricheş care este suspendat,locul va fi luat de Găman,va face cuplu cu Goian în centrul defensivei, în timp ce banderola de căpitan va fi preluată de Raţ, care îl va înlocui pe Latovlevici. În aparare, Piţurcă va miza pe Lazăr si Bourceanu.Keşeru desi a marcat la debutul său cu Andorra,Piturca va miza pe Ciprian Marica de la inceputul partidei, aceasta fiind cea de-a patra schimbare.Ca al doilea vârf va fi folosit tot Bogdan Stancu, iar cea de-a cincea modificare va fi introducerea lui Cristi Tănase, în banda stângă, hotarare care a fost luata în cursul zilei de duminică. Singurul post asupra căruia Piţurcă nu sa hotarat inca este cel de aripă dreapta,nu s-a decis între Torje şi Maxim.Romania trebuie sa invinga Estonia la scor sa speram ca o vor face dupa acel 4-0 chinuit cu Andora cu Torje care juca miuta pe partea dreapta,preferabil ar fi Maxim in locul lui Torje.Romania nu a invins Estonia cu mai mult de doua goluri nici turci nu au inscris mai mult de 2 goluri,speram ca,de aceasta data nationala sa joace ca o echipa unita nu prin individualism cum a jucat Torje in Andora incercand sa dea el toate golurile si cum sa vazut mai mult a incurcat.

România (lista in asteptare) : Tătăruşanu – Măţel, Găman, Goian, Raţ – Lazăr, Bourceanu – Torje (Maxim), Stancu, Tănase – Marica

Tătăruşanu, Găman, Raţ, Tănase şi Marica ,titulari in meciul cu Estonia

Meciuri directe

Ma 15-10-13 – PCE Romania 21 : 00 Estonia
Vi 07-09-12 – PCE Estonia 0 – 2 Romania
Mi 03-03-99 – AMI Romania 2 – 0 Estonia

Romania Estonia

Romania – Estonia – Romania -1 1,40 or 2,4 goals 1,55
Romania – Estonia – Romania 1 / 1 1,50
Romania – Estonia – Romania – castiga ambele reprize / win both halves 2,15

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s