România – Turcia

World 2014

România – Turcia

România – Turcia – în Grupa D, un meci pentru al doilea loc in grupe, România trebuie să decidă modul de joc cat si jocul de vineri cu privire la calificare iar întâlnirea cu Turcia este cel mai important meci din această calificare.Turcia a înregistrat o victorie acasă cu Andora scor 5 – 0

România
Romania
Este clar că acest meci va fi crucial pentru noi, pentru a ne asigura locul al doilea. Victoria cu Ungaria la un scor neasteptat 3-0 a mai ridicat moralul echipei cat si pe al nostru. În momentul de fata suntem pe locul doi cu 13 puncte

Echipe
1 Olanda +18 19
2 Locul anterior: 3 Romania +3 13
3 Locul anterior: 2 Hungary +2 11
4 Turkey +5 10
5 Estonia 6 7
6 Andorra -22 0

Echipa este în prezent într-o formă foarte bună, dar este al doilea meci important în patru zile, în timp ce vineri Turcia a avut un meci usor cu Andora.
Alexandru Bourceanu va absenta de la acest meci datorita cartonasului galben pe care la primit vineri si este suspendat.Costin Lazar va fi si el absent in meciul cu turcia este accidentat.Prima schimbare care vine fortata este Hoban in locul lui Bourceanu.Piturca il va schimba si pe Bogdan Stancu care a fost aproape inexistent in meciul cu Ungaria in locul lui va juca Ciprian Tanase pentru imbunatatirea atacului.In rest nu va mai face alte modificari, Marica ramanand in atac,restul echipei nu trebuie să sufere modificări.Speram ca Romania va presta un joc bun care sa ne aduca Victoria.

România: Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Rat – Pintilii, Hoban – Torje, Maxim,Tanase – Marica

Turcia
Turcia
Fatih Terim va adue el plus formatiei Turce.Turcii sunt antrenati acum de către Fatih Terim si dupa cum se stie este un bun antrenor si face treaba buna la Galatasaray.Realitatea este ca Turcia nu mai are nici o alegere de facut, are doar una de a ataca și noi credem că ei pot evita înfrângerea, deși aceasta ar însemna cel mult o remiza nu mai mult.
Turcii au distrus aproape totul în această calificare, si pe ultima suta de metri s-au gandit sa schimbe antrenorul pe Abdullah Avci și sa-l inlocuiasca cu Fatih Terim . În noaptea de vineri au triumfat, dar cu ce echipa au jucat? Andorra,da dar cel puțin încrederea în sine a jucătorilor a crescut într-o oarecare măsură, după cinci goluri înscrise în acest meci. O privire in ansamblu ne arată că Terim nu a schimbat foarte mult, cu toate că unii jucători, cum ar fi Ekici, Altintop Belözoğlu nu vor juca.Vineri atacantul de la Galatasaray Bulut assistat de G. Törea a dat trei goluri. Ei au jucat destul de ofensiv, și nu va fi surprinzător dacă Terim va aplica din nou acelasi plan de joc ofensiv, mai ales ca si turci doresc victoria.

Turcia: Demirel – Gonul, Toprak, Kaya, Ali Kaldirim – Sahin, Topal – porti, Arda Turan – Bulut, Burak Yilmaz

România – Turcia meciuri jucate

Vi 12/10/12 PCE Turkey 0 – 1 Romania
Mi 11/08/10 AMI Turkey 2 – 0 Romania
Mi 22/08/07 AMI Romania 2 – 0 Turkey
Mi 15/02/95 AMI Turkey 1 – 1 Romania
Mi 13/11/85 PCE Turkey 1 – 3 Romania
Mi 03/04/85 PCE Romania 3 – 0 Turkey
Sb 23/10/65 PCE Turkey 2 – 1 Romania

————————————-Romania————————–Turkey
———————–Total———Acasă——Deplasare—Total—-Acasă——Deplasare
Meciuri jucate——–10————-4————-6———–10———6———-4
Victorii——————6————–4————–2————3———3———–0
Egaluri—————-1————-0————-1————1———1———-0
Înfrângeri————-3————-0————-3————6———2———-4

ROMANIA – TURCIA – peste 2,5 goluri

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s